HOME/HJEM ¦                       Fordi Gud er sej, Christiania er skøn, og selvfølgelig skal man hygge sig med Jesus her

...Hvordan man finder Christianiakirken

(How to find Christiania Church. Scroll down for English version)

Kapitel 1: Find Christiania.
Som du kan se på nedenstående kort, er den vidunderlige lille 'fri-stad' placeret i hjertet af København, med officiel adresse på Bådsmandsstræde 34 og hovedindgang ved Prinsessegade - meget tæt på Christianshavn metrostation og på bus 9A's rute.

Kapitel 2: Gå igennem hovedindgangen og fortsæt direkte ligeud.

Sådan her ser hovedindgangen ud - den burde være meget nem at finde. Herfra skal du bare gå ligeud, og vupti - du befinder dig på den berømte Pusherstreet og foran den gule bygning "Operaen".

Kapitel 3: Drej til venstre og gå om bagved Operaen.

SÅLEDES ser Operaen ud:(ifølge Christianias egen kunstner Henrik Schütze) – Det er den store gule bygning i starten af Pusherstreet. Men du skal ikke gå ind i Operaen! …Nej, nej, nej, nej... Men: Drej til venstre og gå bagom bygningen. På bagsiden af Operaen finder du “Magasinet”. Og det er her, vi holder vores smukke årstidsgudstjenester. Øverst oppe bor John og Sandra. Der holder vi vores hyggelige fællesspisningsningsaftner med bøn og hygge. Hyggelig hygge. Uhyggeligt hyggelig hygge-hygge-hygeaftener.

Kapitel 4: Der er ikke noget kapitel 4.
Tillykke! Du er ankommet! Velkommen! Slap af. Nyd det.

Hyg dig...

...How to find the Christiania Church

Step 1: Find Christiania.
As you can see on the map below, the wonderful little “free-state” is located in the heart of Copenhagen, at Bådsmandsstræde 43 – very close to Christianshavn Metro Station and on the bus 9A route.

Step 2: Walk through the main entrance and walk straight forward.

This is how the main entrance looks like – it should be very easy to find. From here you just walk straight forward and you will find yourself being at the famous Pusherstreet and in front of the yellow building “Operaen”.

Step 3: Turn left and walk around Operaen.

Thus looks Operaen (according to Christiania artist Henrik Schütze) – the big yellow building in the middle of Pusherstreet. But do not enter Operaen! …No, no, no, no. - Instead: Turn left and walk around the building. On the back side you will find “Magasinet”. This is where we hold our beautiful Night Church services. four times a year. In the top of the same building you'll find John and Sandras flat. Here we have fun, eat, pray, play, pause, and so on every second Friday.

Step 4: There is no step 4.
Congratulations! You are here now. Relax. Enjoy.

Chill out….

Christianiakirken er en lille, kristen kirke midt i den skønne fristad i det centrale København

Christiania Church is a small, Christian church in the free Capital of Christiania in central Copenhagen

Kontakt»